NLR Viken søker økonomirådgiver med internt IT-ansvar

29.10.2020 (Oppdatert: 29.10.2020) Kjetil Gran Bergsholm

Har du lyst til å være med å utvikle rådgivingen innen fagområdet økonomi i NLR Viken? Har du god kunnskap om landbruket, har du en unik mulighet nå. Er du interessert i IT og ønsker å bli vår IT-ansvarlig har du enda en mulighet!

Foto: Morten Berntsen Livenengen, NLR Innlandet

NLR Viken ønsker å forsterke tilbudet av NLR sine produkter innen økonomisk rådgiving. Å ta riktige veivalg og jobbe planmessig er viktig for enhver bedriftseier. Ønsker du å være den som hjelper bonden og gartneren til å ta riktigere økonomiske beslutninger, har vi en interessant jobb til deg. Du vil jobbe på tvers av fagområder og du får muligheten til å kombinere teoretisk utdanning med egen og andres erfaringer fra rådgiving og annet praktisk arbeid.

Den vi søker vil også bli enhetens IT-ansvarlige. Vi bruker i dag Office 365, Simployer/Capitech og SuperOffice, med planlagt overgang til SuperOffice Online om kort tid. Vi har nylig tatt i bruk rapporteringsverktøyet OneStop Reporting. Du vil få ansvar for opplæring av kolleger internt samt nært samarbeid med IT-sjefen i NLR sentralleddet.  

Den vi ansetter vil få store muligheter til å være med å utforme og utvikle stillingen. Se hele stillingsannonsen her.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.