Nettmøte: Bedre jordkvalitet og jordhelse i grønnsaksdyrkinga – hvordan påvirker du?

22.04.2020 (Oppdatert: 12.05.2020)

Mandag 27 april holder Norsk Landbruksrådgiving Viken nettmøte om de viktigste faktorene for jordkvalitet og jordhelse, og hvordan du selv kan påvirke den.

Finn presentasjoner fra møtet i Kursbiblioteket under Jord og Kompost

 

Mandag 27.4. kl 19.00 - 21.30

Målgruppe: Grønnsaksprodusenter, og alle som er interessert i jordhelse

 

Mandag 27 april holder Norsk Landbruksrådgiving Viken nettkurs om de viktigste faktorene for jordkvalitet og jordhelse, og hvordan du selv kan påvirke den! Noen resultater fra prosjektet "Bedre Matjord" og lignende blir vist. Møtet er finansiert av NLR Øko.

 

Innlegg av:

Kari Bysveen, NLR Innlandet – mangeårig rådgiver og lærer innen grønnsaker/plantefag og jord

Anne Lene Malmer, NLR Viken – grønnsaksrådgiver med interesse for alt av planter og jord

 

Dere trenger ikke å ha noen spesielle program på PC eller nettbrett, for å delta. Bare trykk på linken nedenfor litt før kl 19 mandag 27. april.

 

Bli med i Microsoft Teams-møte

 

Har du ikke Teams installert, trykker du "Bli med på nettet i stedet". Vi vil i begynnelsen av møtet gå igjennom hvordan man stiller spørsmål og kommuniserer. Møteleder Anne Lene Malmer (90724620) er tilgjengelig en halvtime før møtet så dere kan prøve oppkoblinga.

Det blir best lyd om dere har mulighet til å bruke hodetelefoner. Koble til lyd, ikke video.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.