NLR Viken søker rådgiver innen frilandsgrønnsaker

07.05.2020 (Oppdatert: 07.05.2020) Kjetil Gran Bergsholm

NLR Viken tilbyr rådgiving til grønnsaksprodusenter i et område som kjennetegnes av intensiv produksjon med høy verdiskaping. Produsentene har stor produkt- og produksjonsfaglig kompetanse. Da en av våre dyktige rådgivere gjennom mer enn 20 år har valgt andre muligheter, søker vi etter ny rådgiver som vil være med å styrke vår rådgivingskompetanse innen grønnsaksproduksjon.

Stangselleri. Fotograf: Anne Lene Malmer

Som grønnsaksrådgiver vil du få en spennende og aktiv arbeidsdag med mange ulike utfordringer. Vekstsesongen byr på høyt tempo med rådgivingsbesøk, markvandringer, studieturer, utviklingsprosjekter og forsøksvirksomhet. Du får muligheten til å bygge og formidle teoretisk og praktisk kompetanse i samarbeid med andre rådgivere og dyrkere. Bygging av kompetanse og nettverk både nasjonalt og internasjonalt vil være en del av hverdagen.

Klikk her for å lese hele stillingsannonsenFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.