"Løper vi for raskt" og taper penger og livskvalitet?

17.01.2020 (Oppdatert: 11.03.2020)

Mot slutten av mars er vekstsesongen 2020 i gang for flere. Fagkurset 31. mars på Gjennestad er en god anledning for å gå gjennom noen tiltak i drifta du kanskje allerede i nåværende sesong kan justere på og andre tiltak på litt lengre sikt.

Blomkålproduksjon. Foto: LAH

Hverdagen er for de fleste travel. Vestfold, Telemark og Buskerud har mange matprodusenter hvor det er gjort store gårds-investeringer. Arbeidstoppene kommer spesielt i vekstsesongen med mange baller i lufta som skal landes på et fornuftig vis for å gi resultat og inntekt. Det å gjøre gode forebyggende valg og ha noe overskudd når det går som hardest er viktig. Hvordan kan vi vite om våre avgjørelser er riktige nok og hvilke de viktigste faktorer innvirker på beslutningene? Hvilke forhold må inn i vurderingen på vei til et godt resultat? Har vi godt nok beslutningsgrunnlag på områder som leiejord, gjødselvalg, ledelse, maskinvalg m.m.

Her er fullt program - med påmelding innen 25. mars, men helst så raskt som mulig.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.