Faste kjørespor

3 webinarer om presisjonsjordbruk i november

NLR Østafjells og NLR Viken holder en serie med 3 korte webinarer om presisjonsjordbruk. Tirsdag 21.nov, torsdag 23.nov og tirsdag 28.nov. Gratis webinar, ingen påmelding.
NLR Viken
Hirse2023 2000

Rein tresker sprer ikke ugras

Denne vekstsesongen har vært dårlig for mange vekster vi dyrker, men svært god for hønsehirse, det har synes i åkeren. Sørg for god reingjøring av treskeren før neste sesong. Det bør gjøres så snart som mulig om det ikke allerede er gjort, da reduseres også faren for skader fra mus og rotter.
X Traktor med luftassistert sproyte

Sprøyteteknikk - med eller uten luftassistanse?

Ved hjelp av UV-fluoriserende væske og UV-lampe registrerte vi forskjeller i sprøyteresultat med og uten luftassistanse. Vi testet også effekten av å bruke høy i fht lav væskemengde, hhv 60 l og 30 l vann pr daa
NLR Viken
Korn

Berge avlingen og ta vare på hverandre

Det står fortsatt mye korn på jordene. Noen er kanskje ferdig med innhøstingen og har muligheten for å hjelpe noen andre? Like viktig er den samtalen og samværet som følger med når noen svinger innom gården din.
NLR Viken
Penger

NLR Viken søker: Rådgiver økonomi

Har du lyst til å være med å utvikle rådgivingen innen fagområdet økonomi i NLR Viken? Og kunne du tenke deg å være fagkoordinator økonomi for hele NLR?
NLR Viken
1 2 3 4 5