På seminaret vil vi formidle kunnskap om norsk produksjon av økologisk fôr som vil bidra til å sikre proteinforsyningen i økologisk svinehold. Tema for seminaret:
- Dyrkningsteknikk på høstoljevekster økologisk
- Gras – en proteinkilde til gris?
- Fôrrasjoner til gris med høy andel norskproduserte råvarer
- Lønnsomhet ved økologisk produksjon av proteinfôr og slaktesvin
- Utfordringer og mulighetsrom i verdikjeden for økologisk svinekjøtt
Målgruppe: svinekjøttprodusenter, fôrprodusenter, fôrindustrien, rådgivere samt andre aktører i verdikjeden.
Arrangør: NIBIO, NLR, NORSØK, Felleskjøpet fôrutvikling, Ruralis. Fagseminaret er en del av prosjektet NØFF – Norskprodusert økologisk fôrprotein til svin som er finansiert av Landbruksdirektoratet.
Enkel servering. Påmelding innen 23. nov av hensyn til servering.
